Nedelja 09.11.2014.
15:14
Beta

Da li Mihajlović preuzima kormilo Intera?

Negira odlazak, ali da li može da kaže NE Interu: Siniša Mihajlović

Ipak, bivši trener Intera Roberto Manćini nedavno je rekao da je Mihajlović spreman za posao u Interu, gde je sadašnji šef stručnog štaba Valter Macari pod velikim pritiskom zbog loših rezultata.

"Ja sam trener Sampdorije i ne razmišljam o drugim stvarima. Manćini je to rekao jer smo prijatelji, ali ja nastavljam svojim putem, srećan sam u Sampdoriji", rekao je Mihajlović, preneo je Skaj Sport.

Sampdorija je u Đenovi odigrala nerešeno sa Milanom 2:2, a Mihajlović je rekao da je taj rezultat pravedan. "Utakmica je bila dobra, a oba tima su pokušala sve da pobede. Moji momci su dali sve od sebe i ne mogu tražiti više, a igrali smo protiv ekipe koja ima strašne napadače", rekao je srpski trener.

"Milan je čvrst i organizavan tim, kao i mi, što je znak da smo mnogo napredovali u odnosu na prošlu sezonu. Kada smo vodili sa 2:1 imali smo šanse za pobedu, ali mislim da je remi fer rezultat", dodao je Mihajlović.

Posle 11 kola u Seriji A Sampdorija zauzima treće mesto sa 20 bodova i ima pet bodova manje i utakmicu više od vodećeg Juventusa.

2024 © - Vesti online