Sreda 05.11.2014.
19:07
Žena Blic

Ljudska Barbika brutalno pretučena

Završila u bolnici: Valerija Lukjanova

- Napali su me na ulasku u moj blok zgrada. Išla sam ka kući iz prodavnice sa kesama u rukama, kada su mi dva muškarca prišla od pozadi i napala me. Ništa nisu rekli i nisu pokušali da me opljačkaju. Desilo se u trenutku, udarili su me u glavu, nekoliko puta u vilicu i onda je jedan od njih počeo da me davi - tvrdi Lukjanova.

Tvrdi da su ti isti muškarci već dve godine vodili "kampanju mržnje" protiv nje na internetu.

Kaže da ju je spasila komšinica koja se odjednom pojavila, i pita se šta bi sa njom bilo da ona nije naišla.

Lukjanova tvrdi da je do napada došlo za Noć veštica, i da je od tada bila u bolnici. Navodno je puštena kući tek juče.

- Osećam se malo bolje, ali me i dalje boli vilica. Četiri dana sam pila jake analgetika, ali sam se ipak budila u sred noći od bolova - priseća se Barbika.

Atraktivna Ukrajinka tvrdi da joj neko već dve godine preti, i da su je stranci čak zvali na telefon i maltretirali je. Međutim, internetom kruže glasine da je ona sve to izmislila, kako bi zamskirala činjenicu da je bila na još jednoj plastičnoj operaciji.

Valerija već godinama tvrdi da je na njoj prirodno baš sve osim grudi. Ali, slike na kojima je u zavojima i potpuno otečena, a koje su navodno nastale posle napada, navele su mnoge da pomisle da je ona zapravo odlučila da se malo "zategne" pa da je zbog toga bila u bolnici.

- Sve je genetika i došlo mi je prirodno, osim grudi. Smršala sam i, nažalost, imama male grudi. Morala sam da ih povećam da bih se osećala kao normalna devojka. Ali nisam se podvrgla ni jednoj drugoj operaciji - tvrdi ona.

Inače, ona je nedavno izjavila da bi želela da ima malo više mišića na telu, i da hoće da postane amazonka.

2024 © - Vesti online