Četvrtak 06.11.2014.
01:31
Vestionline

Glumci su povraćali od muke na setu filma Anđeline Džoli!

To je bilo jako emotivno iskustvo za mene, gledati nekoga ko može da pogleda svoj ceo život: Anđelina Džoli
 

Nasilne scene 'slomile' su glumačku ekipu novog filma Anđeline Džoli. Naime, glumci novog filma 'Unbroken' o Louisu Zamperiniju otkrili su kako su nakon snimanja nasilnih scena povraćali i plakali od muke.

Japanska pop zvezda Mijavi koja igra nadzornika Macuhiro Vatanabe u filmu, priznala je kako mu je nakon scene u kojoj brutalno pretuče lik Louisa (kojeg igra Džek O'Konel) pozlilo.

'Bilo je strašno mučenje mrzeti ostale kolege glumce. Kada sam trebao da ih izmlatim, nisam hteo da budem samo loš lik, hteo sam da mu dodam i dozu čovečnosti. Bilo je sadistički i potpuno traumatično', rekao je glumac za Vanity Fair.

Otkrio je i kako je Džoli bila jako uverljiva i htela je upravo njega za ulogu u svom filmu 'Unbroken'. 'Ta priča je i dalje jako bolna za moju zemlju, ali ona mi je rekla da želi da poveže sve zemlje koje su preživele takvo ratno nasilje', rekao je.

Oglasila se i sama Anđelina o toj temi, pa je govorila kao rediteljka na koju je jako uticala ta priča. 'To je bilo jako emotivno iskustvo za mene, gledati nekoga ko može da pogleda svoj ceo život', rekla je slavna holivudska zvezda.

2024 © - Vesti online