Ponedeljak 03.11.2014.
08:00
Vestionline

Najčešći problemi pri oralnom seksu

Nekada ometajući faktori nadvaldaju situaciju
 

Partnerove stidne dlačice - Prilikom oralnog seksa mnogim ženama stidne dlake predstavljaju problem. Mogu da se nađu među zubima, na jeziku, u grlu. Tada nastaje prava borba.

Kosa - S raspuštenom kosom žene se osećaju zavodljivije. Ali to može da predstavlja smetnju kad se žena uhvati posla "tamo dolje". Prilikom oralnog zadovoljavanja partnera dobar deo kose završiće u ustima žene. Često se dogodi i da žena tada pri ruci nema šnalu ili gumicu za kosu pa pokušava da je drži rukom. Ali, to ne pomaže.

Bol u vilici - Kako se vežba za oralni seks? Treba li jesti što više banana? Postoje li "tegići" za jačanje mišića lica? Postoji li uopšte rešenje?

Njegova ruka na njenoj glavi - Ne, to se ne radi. Povlačenje kose takođe ne dolazi u obzir.

Neprijatan miris - I to je moguće i vrlo je neprijatno. Dobar način da se ovaj problem reši je da žena predloži zajedničko tuširanje kao predigru.

Nikad kraja - Ponekad muškarcu treba više vremena da dođe do vrhunca, što znači da pružanje oralnog zadovoljstva za partnerku može da se oduži, toliko da postane jako naporno i dosadno.

Sperma u ustima - Bez obzira na to što žena možda misli da je spremna da partner ejakulira u njenim ustima, činjenica je da za to zapravo nikad nije spremna.

2024 © - Vesti online