Ponedeljak 03.11.2014.
08:00
b92.net

Žene ovo rade da ne bi bile ostavljene zbog - mlađe

Podmlađuju se da bi pošto-poto zadržale partnera
 

Van der Veld ne smatra da postoji išta loše u tome da muškarac potraži "mlađi model", a da su žene te koje insistiraju na monogamnoj vezi.

"Muškarci imaju pravo da razgledaju, imaju pravo da spavaju s atraktivnim ženama. Ipak, kada se to desi mislim da su žene odgovorne zato što su se zapustile tokom godina", izjavila je Luis.

Izjavama koje su razljutile dobar deo ženske javnosti nije kraj, pa ova ljubavna terapeutkinja tvrdi da zdrava ishrana i vežbanje nisu dovoljni da zadržite muškarca. Ključ je, prema njenim rečima u plastičnim operacijama i estetskim zahvatima.

 

"Mnoge žene koje dolaze kod mene su u četrdesetim i pedesetim godinama i veoma su nesrećne povodom svog izgleda. Potrebno im je da se osećaju dobro u svojoj koži, pa im savetujem da urade neki estetski zahvat", rekla je ljubavna savetnica.

Dok je nekim ženama plastična operacija spasila brak, Luis kaže da drugim ženama nije. Zapravo, uradila je nešto bolje - otvorila im je oči!

"Neke žene su tek posle operacije grudi shvatile da ne žele ni da ostanu u braku, već žele da nađu nekog boljeg", dodaje Luis.

I ona sama priznaje da mnogo drži do svog izgleda i da je uradila nekoliko plastičnih operacija. Među njenim klijentkinjama koje su uglavnom u četrdesetim i pedesetim godinama zatezanje grudi, liposukcija i podizanje kapaka su najpopularniji estetski zahvati.

2024 © - Vesti online