Subota 01.11.2014.
18:03
Vestionline

PL: "Plavci" diktiraju tempo, Tadićevi "sveci" marširaju

Čelsi nastavlja da "gazi" rivale: Branislav Ivanović, uzdanica "plavaca"
 

Fudbaleri Čelsija pobedili su na svom terenu Kvins Park Rendžers sa 2:1, u utakmici 10. kola Premijer lige i učvrstili se na prvom mestu na tabeli. Čelsi je poveo fenomenalnim golom Oskara u 32. minutu, posle asistencije Seska Fabregasa, kome je to bila deveto dodavanje u sezoni. Izjednačio je Čarli Ostin u 62. minutu, a pobedonosni gol postigao je Eden Azar iz penala u 75. minutu.

Za Čelsi su celu utakmicu odigrali srpski reprezentativci Nemanja Matić i Branislav Ivanović.

Postiže samo efektne pogotke: Viktor Vanjama
 

Sautempton je na gostujućem terenu pobedio Hal sa 1:0 i zadržao  drugo mesto na tabeli. Jedini gol postigao je Viktor Vanjama u trećem minutu. Golman Vest Hema Eldin Jakupović je sa ivice kaznenog prostora loše ispucao loptu, do nje je došao Vanjajama koji je sa oko 40 metara postigao gol. Srpski reprezentativac Dušan Tadić igrao je 81. minut za Sautempton.

Arsenal je na svom terenu pobedio Barnli sa 3:0 i popeo se na četvrto mesto na tabeli. Arsenal je do druge pobede u pet poslednjih kola predvodio Aleksis Sančes, koji je postigao golove u 70. minutu i prvom minutu sudijske nadoknade vremena. Pogodak je postigao i Kalum Čejmbers, u 72. minutu.

Vest Bromvič je na gostujućem terenu pobedio Lester sa 1:0, Stouk iVest Hem odigrali su nerešeno, 2:2, a golova nije bilo u duelu Evertona i Svonsija.

2024 © - Vesti online