Petak 31.10.2014.
11:02
Blic

Emina Jahović objavila snimak porođaja

Eminin izbor izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama. Neki su hvalili ovaj potez, ali ju je većina osudila, ističući da je to uradila samo da bi bila u centru pažnje medija zbog promocije novih pesama.

Za razliku od nekih pevača koji u javnost iznose najintimnije detalje iz života, Emini materijalna dobit nije na prvom mestu. Naime, ona je jedna od najbogatijih pevačica, udata je za tursku muzičku zvezdu i živi u Istanbulu, gde ima nekoliko nekretnina, kao i muzički studio. Čak je i novi CD besplatno objavila na svom sajtu, kao i na Jutjubu, pa je jasno da joj novac od prodaje albuma nije važan i da snimak porođaja nije emitovala zbog zarade.

Dakle, nesporno je da je to učinila zbog popularnosti i medijskog prostora koji je tim potezom dobila, a koji, ruku na srce, nije imala. Naravno, Emina je to drugačije objasnila. U emisiji "Ekskluziv" istakla je da snimak njenog porođaja služi isključivo da bi se podsetila na 8. avgust 2008, kada je na svet donela starijeg sina Jamana, a nikako zbog lične promocije. Kaže da je rešila da se posle punih šest godina priseti porođaja, i to javno, pred kamerama.

"Sve vreme sam plakala. To je čudan osećaj. Nisam znala šta me čeka, ali uz mene su bili moja majka, svekrva i muž. Nažalost, nemam snimak i drugog porođaja", rekla je pevačica.

Željko Joksimović takođe je snimao porođaj supruge Jovane ali, za razliku od nje, taj video ne želi da deli sa javnošću. Mada, ko zna šta će njemu ili Jovan pasti na pamet za šest godina.

2024 © - Vesti online