Četvrtak 30.10.2014.
11:10
alo.rs

Čovek koji je ubio Bin Ladena

Na Fox News-u uskoro intervju s osobom, koja je tokom akcije napada na kuću u kojoj se skrivao Bin Laden, ubila vođu međunarodne terorističke mreže
 

Američka televizijska mreža Fox News najavila je da će početkom sledećeg meseca emitovati ekskluzivni intervju s osobom koja je tokom akcije napada na kuću u kojoj se skrivao Osama Bin Laden ubila vođu međunarodne terorističke mreže.

U emisiji će se pojaviti ta osoba po prvi put, nakon gotovo dve i po godine, progovoriće o detaljima akcije koja se odvijala u maju 2011. godine u gradiću Abbottabad na severu Pakistana.

FOX News prikazaće svoj novi dokumentarni film pod nazivom "Čovek koji je ubio Osama Bin Ladena" u utorak 11. novembra i u sredu 12. novembra.

Tokom dve večeri gledaoci će moći da pogledaju ispovest člana Navy SEAL-a koji tvrdi da je ispalio metak koji je ubio vođu terorističke mreže koja svetom godinama seje strah. U dokumentarcu će se govoriti i obuci članova elitne antiterorističke jedinice, o nekim zanimljivim akcijama, pa i o nesreći vojnog helikoptera koja se dogodila u noći pre ubistva Osame bin Ladena. Ubica Bin Ladena progovoriće i o trenucima kada se suočio s Bin Ladenom i poslednjim trenucima života traženog begunca.

2024 © - Vesti online