Četvrtak 30.10.2014.
10:00
opera-17.com, Alo

Dara Bubamara još nije isplatila "Kareru"

Snimila je spot za "poršeom", za koji nije utvrđeno da li je kupljen ili poklonjen
 

- Dara je pre osam meseci od druga koji živi u Majamiju kupila beli "porše" čija je cena 96.000 dolara. Dara nije imala odmah dovoljno novca kako bi ga isplatila, te ga je zamolila da je sačeka za novac. Kako su dobri prijatelji, dogovorili su se da Dara sakupi novac i da mu za šest meseci otplati automobil. Ipak, rok za plaćanje je prošao, a Dara se prijatelju nije javljala na telefon, a on ju je neprestano zvao zbog duga - ispričao je izvor blizak pevačici, a zatim je dodao:

- Taj čovek od kog je kupila automobil preko zajedničkog prijatelja je kontaktirao sa Darom i rekao joj da mu novac treba i da je veoma loše što se ne javlja na telefon. Na to mu je pevačica objasnila da je sakupila 6.000 evra, a da joj treba još mesec dana kako bi mogla da mu isplati pun iznos. On će sačekati još mesec dana da ona sakupi 96.000 dolara ili će joj uzeti auto, jer je bio vrlo tolerantan prema njoj, a ona je maksimalno iskoristila tu njegovu osobinu - rekao je izvor.

Dara ja na ove priče odgovorila kako je automobil dobila na poklon.

- Haha, ovo još nisam čula. Tačna informacija je da sam taj automobil dobila na poklon, a ljubomorne duše mogu da mi p..e!", rekla je Dara, koja je svojevremeno pričala kako je kupila ovaj automobil.

"Nebitno, kupila ili dobila, ja vozim i paradiram po putu. Kod frizera sam - rekla je Dara.

Spot o "Kareri" pogledajte OVDE.

2024 © - Vesti online