Utorak 13.04.2010.
11:06 >> 11:16h
Tanjug

Preminuo košarkaš KK Novi Sad

 

"I pored svih lekarskih napora, Grozdanić je preminuo nešto posle tri sata na Odeljenju intenzivne nege Kliničkog centra, gde je bio smešten od dana nesreće koja se dogodila 7. marta", rekla je Obradovićeva.

Direktor Centra za hirirurgiju Kliničkog centra doktor Radivoje Nikolić podsetio je da je Grozdanić od trenutka nesreće bio životno ugrožen, sa teškim povredama glave koje je zadobio, odnosno sa nagnječenjem mozga, prelomom baze lobanje i kostiju lica. Grozdanić je sve vreme bio u komi i priključen na aparate za disanje.

U saobraćajnoj nesreći teške povrede zadobio je i trener KK "Novi Sad" Nemanja Danilović (39) koji je pre dve sedmice prebačen iz kragujevačkog u novosadski Klinički centar.

Lakše povrede u toj saobraćajnoj nesreći zadobila su i šestorica košarkaša novosadskog kluba i oni su istoga dana optušteni iz Kliničkog centra u Kragujevcu na kućno lečenje.

Do nesreće je došlo, kako je tada saopštila policija, kada je kombi vozilo marke "reno trafik" kojim su se košarkaši vraćali sa utakmice u Kruševcu, najverovatnije zbog neprilagođene brzine, naleteo na teretno vozilo u istom smeru.

2024 © - Vesti online