Sreda 29.10.2014.
10:52
B92

"Američki četnik" postao Rambo

Uspešno izbegava policijsku poteru: Erik Frejn
 

Nekoliko stotina policajaca traga za 31-godišnjakom osumnjičenim za ubistvo i ranjavanje policajaca, ali on uspešno izbegava hapšenje, krijući se u šumama, zbog čega je pored nadimka “američki četnik“ dobio i “čast“ da bude upoređen sa filmskim likom Ramba.

Koliko su policijske snage očajne u pokušajima da pronađu nekadašnjeg studenta ruskog i srpskog jezika govori i podatak da su u ponedeljak u vazduh pustili balon sa kamerama, koji je nadletao planinske predele u pokušaju da snimi nešto sumnjivo.

Ekipe specijalne policije već nedeljama pretražuju predele planine Ponoko, a to u velikoj meri zabrinjava i lokalno stanovništvo, kome je zabranjen lov, a u problemu su i zbog otkazivanja turističkih tura.

Istražitelji su sve bliži konačnom rešenju Frajnovog slučaja, bar teoretski, pošto sve više preovladava uverenje da je on napad na policajce isplanirao i da je pripremio sve kako bi se po izvršenju krivičnog dela uspešno sakrio.

Ipak, da mu plan nije savršen navode policijski izvori, koji su američkim medijima rekli da su našli njegove tragove u šumi, a posebno je interesantno da su nađeni opušci cigareta srpske proizvodnje.

2024 © - Vesti online