Četvrtak 30.10.2014.
12:00
B. R. - Foto: Vesti

Susret na kućnom pragu

Bori se kao lavica: Azra Arifović
 

Čak i kada joj je s vremena na vreme ponestajalo izuzetno skupog citostatika "glivec", čija mesečna doza košta između 2.000 i 2.500 evra, lekovi su stizali sa raznih meridijana uz poruke podrške naših zemljaka preko Humanitarnog mosta "Vesti". Zato nas je i obradovala poslednja vest sa kontrole iz prošle godine da je njeno stanje stabilno i da se Azra odlično oseća.


Da plemeniti čitaoci "Vesti" nisu zaboravili 27-godišnju Azru Arifović iz Novog Pazara, koja je zahvaljujući bratu koji joj je darovao koštanu srž pobedila leukemiju, govori i mejl humanog Hazbe Čolovića, rodom iz Biševa kod Rožaja, koji živi i radi u Londonu, u kojem izražava želju da se vidi sa Azrom. Uskoro kreće put Srbije i sa sobom nosi ovaj skupoceni lek za Azru, čiji adresu nije imao. Ne samo da smo put Engleske poslali adresu naše štićenice, koja ovih dana boravi u Sarajevu, već smo voljni da zabeležimo slikom i rečju dirljivi susret zemljaka sa ovom hrabrom devojkom.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online