Ponedeljak 27.10.2014.
14:32
B92

Rizikuje karijeru, ali neće na zatezanje lica

Želi da ostari kako priroda nalaže, sa sve borama i staračkim pegama
 

Džulija je rekla da je preuzela veliki rizik po svoju karijeru zato što se odlučila da ne ode na fejslifting u četrdesetim. Time je implicirala da je neobičan i redak slučaj u Holivudu, zato što je odlučila da ostari prirodno, a ne da se operiše po cenu mladosti.

Njeni komentari usledili su pošto je Rene Zelveger, 45-godišnja zvezda filma "Dnevnik Bridžit Džons", pokazala neverovatnu transformaciju, koja joj je promenila lični opis pripisujući novi izgled činjenici da je konačno srećna.

Kao zaštitno lice kozmetičkog brenda Lankom, Džulija Roberts (46) kaže da je srećna što pušta da priroda odradi svoje.

"Za holivudske standarde preuzela sam veliki rizik time što nisam uradila operaciju zatezanja lica, ali sam rekla ljudima iz Lankoma da želim da budem model koji stari i da moraju da me zadrže barem još pet godina, dok ne napunim 50", objasnila je glumica.

Glamurozna samo kada se mora: Džulija na dodeli Oskara
 

Kaže da je svoj mir našla u proučavanju joge i rasčišćavanju svog života.

"Ključ je u tome da ne grabite, ne sakupljate, čistite svoj ormar i um i čistite stvari koje su za vas teret, emotivni i mentalni", objasnila je Džulija Roberts.

Džulija Roberts, koja je jedna od najpopularnijih glumica Holivuda poslednjih 20 godina i prepoznatljiva po filmovima "Zgodna žena", "Erin Brokovič", "Avgust u okrugu Osidž", kada ne radi slobodno vreme provodi na porodičnom ranču u Novom Meksiku. Sa suprugom, snimateljem Denijem Moderom, odgaja Henrija koji ima sedam godina, i devetogodišnje blizance Hejzel i Pinejesa.

Glumica, koja uskoro puni 47 godina, kaže da van filma retko kada izgleda glamurozno.

"Jutra su nam kao scene iz filmova. Trudimo se da svi izgledaju i mirišu na čisto. To je važno. Ako uspem da operem zube i stavim balzam za usne - dobro sam", objašnjava ona.

Ipak, i sama priznaje da je privilegovanija od ostalih majki.

"Često razmišljam o realnosti, moj život napram majke koja živi u Kanzasu i bori se da pokupi decu kada krene s posla. Te majke su pravi heroji, takve su i moje drugarice koje to sve rade uz osmeh na licu, uz poslove koje rade puno radno vreme. Ne moram o tome da brinem i znam koliko sam srećna zbog toga", zaključuje Džulija Roberts.

2024 © - Vesti online