Nedelja 26.10.2014.
16:21
Beta

Iza salona za erotsku masažu krije se prostitucija?

Postoji sumnja da se iza salona za erostke masaže krije pravo leglo prostiticije
 

"Tužilaštvo je podnelo zahtev policiji za pružanje potrebnih obaveštenja u pravcu utvrđivanja postojanja krivičnog dela posredovanje u vršenju prostitucije, koje predviđa Krivični zakonik", rekao je Jakovljević za portal Autonomija (www.autonomija.info).

Prema podacima novosadske policije, u toku ove godine otkriveno je ukupno 163 prekršaja u vezi sa odavanjem prostituciji u Novom Sadu.

Portal Autonomija je naveo da se sve veći broj žena i devojaka "nudi" u blizini magistralnih puteva, ponajviše u okolini mesta Kać kod Novog Sada, dok ih iz neposredne blizine kontrolišu i nadziru njihovi podvodači.

Pre nekoliko godina policija je na ovoj ruti pronašla i devojčicu od 13 godina, navela je Autonomija.

Taj portal je naveo i da u Novom Sadu posluje i salon koji nudi relaks, sportsku, kraljevsku, čokoladnu, erotsku i druge vrste masaže, što je jedan od mnogih salona koji oglašavaju takve, ali i otvorene seksualne ponude.

Cena relaks masaža u kombinaciji sa masažom intimnih delova tela, odnosno polnog organa "do vrhunca" u ukupnom trajanju od 30 minuta je 2.400 dinara.

Senzualna masaža za parove traje oko dva sata i sadrži masažu čitavog tela za oboje, uključujući i intimne delove "do vrhunca", a salon kome nije navedeno ime "gostuje" dva dana u nedelji i u Beogradu.

2024 © - Vesti online