Nedelja 26.10.2014.
09:19
Sonja ĐURIĆ

Kradljivice muževa i bračni tirani

I najpoznatiji par Holivuda temelji svoju vezu na prevari i uništenju braka: Anđelina Džoli i Bred Pit
 

Sudija američkog Idola i X faktora Sajmon Kauel prošle godine je sablaznio javnost svojom vezom sa ženom svog najboljeg prijatelja. Nakon što je Kauel demantovao ove glasine, njegov nekada najbolji prijatelj, gospodin Silverman je podneo tužbu za razvod braka i to zbog prevare, a bivša gospođa Silverman čeka bebu sa Sajmonom.


Kim Kardašijan i Kris Hamfriz bili su u braku samo 72 dana. Neki bračni par provede u zajednici bar nekoliko godina, ali to nije bio slučaj sa poznatom starletom. Javnost je rijaliti zvezdu optužila da su se venčali samo zbog novca i kako bi privukli pažnju, kao i da su ismejali instituciju bračne zajednice.

Prećutala herpes

Lajza Mineli i Dejvid Gest su, kako su mediji navodili, imali horor razvod. Advokati su sudiji Vrhovnog suda Haroldu Bileru 2006. godine rekli da je Lajza Mineli od njihovog klijenta sakrila da je inficirana herpesom, da je alkoholičarka i da je sklona nasilju. Ona je njega optuživala da je konstantno truje. Popularna pevačica i glumica za Gesta se udala 16. marta 2002, na gala venčanju kum je bio Majkl Džekson a počasna deveruša Elizabeta Tejlor. Par se rastao jula 2003, a sledeće godine su podneli zahteve za razvod. U sve to umešao se i njen bivši telohranitelj koji je tražio 17,8 miliona evra odštete jer ga je navodno tokom 15-mesečnog zajedničkog života redovno tukla i to tako snažno, da je dobio oštećenje mozga.


Svi su gotovo bili sigurni da će Kris Braun i Rijana biti novi muzički par kao što su Džej Zij i Bijonse. Međutim, njihova veza je postala glavna vest 2009. godine nakon što je Kris pretukao Rijanu. Njegova karijera je posle toga krenula silaznom putanjom i zauvek je uništio imidž dobrog momka. Posle toga par je raskinuo, ali o njihovim navodno prijateljskim odnosima mediji i dan-danas pišu. Lepotica sa Barbadosa je jednom prilikom izjavila da će se njih dvoje uvek voleti.
 

Vanbračno dete

Britni Spirs i Džastin Timberlejk bili su naizgled savršen par i imali skladnu vezu. U vezi su bili od 1999. godine do 2002, da bi onda krenule glasine o prevari. Pisalo se da je navodno Britni bila ta koja je prevarila Džastina s koreografom. Zbog toga je došlo do kraha njihove ljubavi, a prašina oko toga dugo je punila novinske stupce. Ališa Kiz bila je optužena da je kradljivica tuđeg supruga. Naime, Ališa je stekla ugled kao talentovana pevačica i njeni obožavaoci su bili šokirani kad je u javnost izašlo da je ukrala muža drugoj ženi. Ališa i Sviz Bic tvrdili su da je njegov brak bio gotov i pre toga, ali ostavljena supruga je tvrdila suprotno.

Dug oporavak

Ešton Kučer i Demi Mur su stalno na svoj zajednički Tviter nalog postavljali slike koje su odavale utisak savršenog braka. Baš usred idile mladi Ešton je imao aferu sa izvesnom Sarom pa je tako mračna strana njihovog braka izašla na svetlost dana. Par je bio okružen neverovatnim tračevima, grupni seks, seks utroje... Demi je skrhana rastankom završila u bolnici. Njen oporavak trajao je dugo, a još duže pristanak na razvod.

I najpoznatiji par Holivuda Anđelina Džoli i Bred Pit svoju vezu utemeljio je na uništenom braku. Naime, holivudski lepotan je bio pet godina u braku sa koleginicom Dženifer Aniston. Njih dvoje su se venčali 2000. godine, a slavni par se razveo nakon što je Bred upoznao Anđelinu na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit". Iako se Anistonova pomirila sa sudbinom i krenula u novi život, brojni magazini još zarađuju novac povezujući Dženifer sa njenim bivšim mužem i Anđelinom.

Vudi Alen je bio sa usvojenom ćerkom svoje dugugodišnje devojke Mie Farou. Par je raskinuo vezu 1992. godine nakon što je Mia našla dokaze da je njen partner imao vezu s njenom usvojenom ćerkom Sun Ji Previn, koja je imala u to vreme 19, a on pedesetak godina. Ovaj skandal je šokirao javnost, a o njemu tokom godina nije prestalo da se piše. Vudi Alen se 1997. venčao sa Sun Ji. Sa njom je i danas u braku, a usvojili su i dve ćerke. Nedavno ga je optužila i njegova i Mijina usvojena ćerka Dilan Farou da ju je seksualno zlostavljao u mladosti, što je on demantovao.

I njihova veza okončana je zbog prevare: Ešton Kučer i Demi Mur
 


Elizabet Tejlor oduvek su okruživale kontroverze, a jedan od najvećih skandala vezanih za nju bilo je zavođenje muža njene koleginice i do tada najbolje prijateljice Debi Rejnolds. On je kasnije postao i jedan od Elizabetinih brojnih supruga. Jedna od najvećih zvezda zlatnih godina Holivuda Ingrid Bergman smatrana je oličenjem postojane i lojalne žene, što joj je obezbedilo čak i mesto u američkom senatu. Ipak, sve to je izgubila nakon što je u javnost dospela vest da je trudna sa Robertom Roselinijem, iako je bila udata za drugog čoveka, a Roselini u braku sa drugom ženom. Jedna od najpriznatijih glumica današnjice, Izabela Roselini, jedno je od troje dece rođene u braku Bergmanove i Roselinija, koji je usledio nakon skandala i trajao sedam godina.
 

Bračni trougao

Bivši bodibilder, glumac i guverner Kalifornije 2011. godine Arnold Švarceneger je kao ugledni političar zaprepastio javnost aferom koja je posle 14 godina isplivala na površinu. Naime, čuveni Terminator, koji je u javnosti pokušavao da održi sliku uzornog porodičnog čoveka, pre više od 15 godina imao je aferu sa ženom koja je radila u domaćinstvu porodice Švarceneger i koja je u toj vezi zatrudnela i dobila dete.

Kolins pedofil

Glumac Stiven Kolins, koji je u seriji "Na sedmom nebu" glumio sveštenika, šokirao je svet priznanjem da je zlostavljao devojčice. Snimak na kom se vidi njegovo priznanje procurio je u javnosti nakon što je snimljena na seansi kod bračnog savetnika koga glumac posećuje. Snimak je nastao 2012. godine, nakon što je Kolins priznao supruzi Fej Grant da je na isti način dirao ukupno tri maloletne devojčice. Ona je odmah podnela razvod za brak, a zajedno su bili 27 godina. Glumac nije znao da ga snimaju, a snimila ga je baš njegova supruga.

Kim Besindžer je za bivšeg supruga Aleka Boldvina rekla da je bio tiranin. Zvala ga je Sadam Husein, a on je za nju govorio da je crna udovica, emocionalno nestabilna. Jedan od najlepših parova 90-ih godina bio je poznat po njegovom eksplozivnom temperamentu i njenoj mentalnoj nestabilnosti. U braku su dobili ćerku, a oko starateljstva nad devojčicom nastao je skandal. Izgubio ga je Boldvin kad je kao dokaz priložena njegova poruka na govornoj pošti gde ćerku naziva odvratnim malim prasetom.


Ni razvod braka Pola Makartnija i Heder Mils nije prošao mirno. Heder je optužila člana legendarne grupe Bitlsi da je nasilan i da ju je psihički maltretirao. Ipak na kraju u obrazloženju presude sudija je rekao da su njene izjave netačne. Heder je tražila 250 miliona funti za duševni bol, a dobila je svega 48,7 miliona. U međuvremenu, zbog epiteta sponzoruše Heder je za veoma kratko vreme postala najomraženija žena Velike Britanije, a novinar Bi-Si-Ja Džonatan Ros je za nju rekao: "Heder je veliki lažov, ne bi nas iznenadilo da ona, zapravo, ima obe noge".

I u kraljevskoj porodici bilo ih je troje: Brak ledi Dajane i princa Čarlsa okončan je zbog njegove veze sa Kamilom Parker
 


U braku princa Endrjua i ledi Dajane bilo ih je troje - princ, princeza i Kamila. Ova velika gužva tokom bolnih 11 godina odvela je princezu u depresiju, besmislene ljubavne afere, poletela je i u zagrljaj crvenokosog Džemsa Hjuita, za koga se spekulisalo da je Harijev otac. Zabeležen je ishitren pokušaj samoubistva i na kraju neizbežan razvod. Posle četiri godine pregovaranja Dajana je dobila oko 32 miliona funti ali je morala da se odrekne titule njenog veličanstva. Tragično je nastradala samo godinu dana kasnije.


Brak Madone i Šona Pena bio je ispunjen dramom, ljubomorom, nasiljem... Zvali su ih "otrovni Penovi", a razveli su se posle dve godine braka. Supruga Mika Džegera Bjanka javno je izjavila da je slavnog muzičara odvikla od droge, ali ne i od žena. Opisala je Džegera kao opasnog seksualnog predatora. Bili su u braku više od dve decenije, dobili četvoro dece a do razvoda je ipak došlo kad je Džeri saznala da je dobio dete sa brazilskom manekenkom. Onda je Mik izjavio da je njihovo venčanje na Baliju zakonski nevažeće pa je Džeri, uprkos Džegerovom ogromnom bogatstvu, morala da se zadovolji mrvicama od 16 miliona funti.

Bili su idealan par, a ipak su šokirali svet razvodom: Miranda Ker i Orlando Blum
 

Skrivena privatnost

Ima slavnih koji su prošli bez skandala. Kada su se venčali 2010. godine, Miranda Ker i Orlando Blum nazvani su idealnim parom, zato i ne čudi šok koji je usledio kada su objavili da se rastaju i da su nekoliko meseci živeli odvojeno. Ipak, i Orlando i Miranda istakli su da će ostati prijatelji, prvenstveno zbog sina Flina. Legendarna američka glumica Meril Strip, koja je tokom svoje duge i uspešne karijere snimila oko 50 filmova, netipičan je predstavnik holivudske zvezde, nije skandalozna i sklona ljubavnim aferama, njen privatni život ne provlači se kroz žutu štampu, a već godinama živi povučeno sa porodicom na jezeru u Konektikat. I Kejt Blanšet jedna je od retkih u Holivudu koja dešavanjima iz života nije punila stranice žute štampe. Dragana Mirković je jedna od retkih srpskih pevačica koja je karijeru izgradila bez skandala.
- Sve što se meni dešavalo javnost je znala. Jednostavno u mom životu nema ničeg neobičnog, niti skandaloznog. Za sve ove godine zna se čime sam se bavila, šta sam radila, gde sam i sa kim bila. Na prozivke nikad nisam direktno odgovarala, niti sam koga prozivala po novinama - rekla je Dragana Mirković.

2024 © - Vesti online