Petak 24.10.2014.
09:50
alo.rs/M.D.

Trebalo da mu umese nešto, al' će dobiti samo kafu i vodu

Neće imati šta da "čalabrcne": Vulin

Iako je bilo planirano da ministra obraduju domaćim posluženjem, tačnije pitama i kolačima pravljenim u domaćoj radinosti, od toga se izgleda odustalo, jer sem kafe i vode, Vulin izgleda ništa drugo neće dobiti, saznaje Alo.

Najmanje petoro zaposlenih se "pohvalilo" da je dobilo neobičan zadatak od šefice, a to je da sami umese pite i kolače, kojim će obradovati ministra Vulina.

- Direktorka je naredila šefovima svih službi, uključujući i Mladenovac i Obrenovac, da sami umese pite i kolače kojim će dočekati Vulina. Drugim rečima, nema kupovine posluženja u pekari ili od firmi koje se bave keteringom. O tome svi pričaju - kazali su zaposleni koji su insistirali na anonimnosti kako kasnije ne bi imali problema.

Povodom mera štednji i to na posluženju, direktorka Ljubica Đorđević je dala drugačiji odgovor od onoga o čemu bruje zaposleni.

- Nećemo imati posluženje. Biće verovatno samo voda i kafa, ali ne i posluženje - kratko nam je odgovorila Đorđevićeva.


Tako će ministar Aleksandar Vulin ostati uskraćen za domaće pitice i kolačiće, pa će morati da se zadovolji samo vodom i kafom.

Ministar inače treba danas (24. oktobar) da im dođe "u posetu", jer NSZ, Filijala za grad Beograd, "organizuje promociju dodele ugovora korisnicima programa i mera aktivne politike zapošljavanja za 2014. godinu“. Svečano uručenje ugovora korisnicima sredstava za samozapošljavanje i izođačima javnih radova na kojima će biti zaposlene osobe sa invaliditetom, biće održano sa početkom u 12 u sali Filijale na Gundulićevom venacu. O značaju programa namenjenih podsticanju zapošljavanja govoriće ministar Aleksandar Vulin, direktor NSZ-a Zoran Martinović, kao i direktorka Filijale za grad

2024 © - Vesti online