Subota 18.10.2014.
23:09
Beta

Fudbaleri Zvezde žale za propuštenim šansama

Miloš Bosančić izgubio je rat sa Sašom Ilićem
 

Fudbaleri Zvezde izgubili su na gostujućem terenu od Partizana sa 0:1, u utakmici devetog kola Super lige Srbije. Jedini gol postigao je Nikola Drinčić u 77. minutu iz slobodnog udarca.

"Odigrali smo dobro prvo pluvreme, imali smo šanse koje nismo iskoristili, sada imamo za čim da žalimo. U drugom poluvremenu smo pali i Partizan je to iskoristio. Uvek je teško kada se izgubi derbi. Plašili smo se slobodnih udaraca i tako smo primili gol, ali dokle god se igra, nada postoji", rekao je fudbaler Zvezde Darko Lazović.

Fudbaler Zvezde Miloš Bosančić rekao je da je Partizan postigao gol ni iz čega.

"Bili smo bolji u prvom poluvremenu i na početku drugog dela. Dali su nam gol ni iz čega, igrali smo dobro, ne znam zbog čega smo pali i zašto smo stali, ali nema predaje. Žao mi je što nismo nastavili u tom ritmu, ali ima još da se igra, nije gotovo", rekao je Bosančić.

Partizan je prvi na tabeli sa 24 boda i ima četiri više, ali i utakmicu manje od Zvezde. Fudbaler sredine terena Nejc Pečnik rekao je da njegova ekipa mora da
se sabere posle poraza od Partizana.

"Bili smo bolji u prvom delu, žao mi je što nismo iskoristili šanse. Partizan je primetio da imamo problem sa dubokim loptama i to su znali da kažnjavaju. Moramo da se saberemo, pružili smo maksimum ali, bez ozbira na sve, nismo smeli da izgubimo", rekao je Pečnik.

2024 © - Vesti online