Petak 17.10.2014.
12:52
Vestionline

"Zbog ovoga sam došao u Zvezdu"

Ubitačni plejmejker Zvezde Markus Vilijams pokazao je sa se ne štedi u odbrani
 

"Obuzelo me je neverovatno osećanje kada sam istrčao pred navijače, a sa sigurnošću mogu da potrvrdim da sam tokom meča imao utisak da imamo šestog igrača na terenu. Faktor sa tribina je igrao bitnu ulogu. Navijači pružaju podršku od prvog do poslednjeg minuta, to je nešto što želite na svojoj strani i oni su jedan od razloga što sam došao u Beograd. Daju nam energiju, teraju nas da igramo bolje, a i staloženo u isto vreme, da ništa ne forsiramo“, izneo je Vilijams prve impresije.

Na pitanje da li uživa u tome što se za kratko vreme istakao kao vođa ’crveno-belih’, Vilijams je rekao:

Možda više ne budem asistirao Marjanoviću

„Tek nam slede iskušenja na svim frontovima i ekipe će da obrate posebnu pažnju na nas. Možda mu ne budem ja asistirao, već Dženkins, Mitrović, Blažič... To je do našeg načina igre, bitno je da Bobiju damo loptu, jer je on sjajan u reketu. Nismo samo on i ja odigrali dobro, već ceo tim“, istakao Vilijams.

"Uživao ili ne, imam loptu veći deo vremena, moram to da prihvatim ili da se borim protiv toga. S obzirom na to kakav sam igrač, moram se pomirim sa tim i pokušam da momcima pokažem  iskustvo, kao i da njih slušam. Otvoren sam za sve savete, a takođe pokušavam i da reagujem. Imamo sjajan tim, momke koji su spremni da uče, radimo vredno i slušamo trenera“.

Novi miljenik Zvezdaša ocenio je da je ključ pobede bila činjenica da je Arojo bio potpuno neutralisan.

"Ključ pobede je činjenica da smo zaustavili prvu zvezdu Galate Aroja. Momci su ga odlično čuvali, tu mislim na Čarlsa, Blažiča, Jovića, koji su vršili su pritisak i potpuno ga izbacili iz ritma u prvom poluvremenu. Mislim da smo iz toga gradili igru, jer ostali igrači Galatasaraja nisu mogli to da nadoknade“, naglasio je Vilijams.

2024 © - Vesti online