Petak 17.10.2014.
12:30
Vestionline

Micov čestitao Zvezdi, "pecnuo" novinare...

Bez rešenja u napadu: Vladimir Micov
 

"Čestitao bih Zvezdi na apsolutno zasluženoj pobedi. Uspevali smo da održimo ritam u prvoj četvrtini, čak smo i vodili. Međutim, u drugoj su nas razbili, dobili je 19 razlike. Uspeli smo u drugom poluvremenu da se približimo na „minus devet“, ali je odmah usledila trojka na drugoj strani. Šta god smo pokušali i kada god nam je bar nešto uspelo, nada je ugašena već u sledećem napadu...", priča Vladimir Micov.


On dodaje da je želja crveno-belih bila presudan faktor, kako u momentima sticanja, tako i u momentima „odbrane“ stečene prednosti.

Erceg: Vidimo se
u Istanbulu

"Potpuno smo podbacili u prvom poluvremenu. Teško je u ovakvoj atmosferi stići prednost od 16 poena. Zvezda je mlada i poletna ekipa i svakoj ekipi će biti teško da igra u Beogradu. Želim im svu sreću i vidimo se u Istanbulu".

"Pored toga što su igrali kod kuće, više su želeli pobedu od nas. Tako je izgledalo na parketu, a verujem i sa tribina. Stajali smo u odbrani, loše branili Zvezdino najjače oružje, "pik en rol"... Jednostavno, bez energije smo igrali.


Izjava pred otvaranje Evrolige, u beogradskoj "Kombank areni", da "nije ponikao u Crvenoj zvezdi" iziritirala je pristalice tima sa Malog Kalemegdana. Ipak, Micov ima svoj deo priče...


"Novinari skrivaju istinu. Ja sam ponikao u Beopetrolu. U Zvezdi sam proveo samo godinu dana i kao što sam rekao, nemam ništa ni protiv njih, ni protiv nekog drugog", zaključio je Micov.

2024 © - Vesti online