Četvrtak 16.10.2014.
17:24
Beta

Albanski fudbaler: Kaznite Srbiju!

Srpski navijač pokušava da udari albanskog fudbalera
 

"Moramo da sačekamo odluku UEFA, ali mogu da kažem da ja očekujem odluku u korist Albanije kada je tako zatajila redarska služba (Srbije). Očekujem tri boda za Albaniju, ali odluka ja na UEFA", kazao je Balaj za sutrašnju Mladu frontu Dnes.

Na pitanje o letelici s daljinskim upravljačem koja je nad stadion donela zastavu "Velike Albanije" čime je počeo incident, Balaj je odgovorio da reprezentacija Albanije nije ni smela da na stadionu ima svoje navijače, a da je obezbeđenje stadiona trebalo da bolje obavi svoj posao.

"To doduše nije bila zvanična zastava, ali je ipak politički simbol i ipak je reč o našoj zemlji. Mislim da bi tako reagovali i ljudi iz drugih zemalja, ne samo iz Albanije", kazao je Balaj.

Evo šta je selektor Albanije rekao o incidentu

Albanski fudbaler istakao je da je problem bila bezbednost na stadionu, a ne srpski fudbaleri. "Sa njima nismo imali nikakve probleme. Pa oni su pokušali sve to da
spreče", kazao je Balaj.

Po njegovom mišljenju, možda je bilo pametnije da se ta utakmica koja je važila za rizičnu, igrala potpuno bez navijača i rekao da bi pod tim uslovom možda ponovo nastupio na stadionu u Srbiji.

"Možda bez navijača. Tada valjda ne bi bilo nikakvih problema", kazao je Balaj i dodao da ne može da proceni šta će biti kada naredne godine reprezentacija Srbije dođe na utakmicu u Albaniju. "Sada su svi navijači gnevni. Ja ću se u svakom slučaju koncentrisati samo na fudbal", rekao je albanski fudbaler češkom
listu.

2024 © - Vesti online