Četvrtak 16.10.2014.
12:59
Vestionline

VIDEO: Dan kada je "Pionir" bio pretesan

Pogled na krcaten tribine dvorane "Pionir" na meču Zvezde i Galatasaraja
 

Ataman će biti na klupi i u četvrtak, baš kao i organizator igre Portorikanac Karlos Arojo, a na drugoj strani u odnosu na prošlogodišnji meč samo Branko Lazić. Crvena zvezda ima novi, mladi i potpuno reformisani tim u odnosu na taj susret, a Galatasaraj je još i jači.

Jedno je sigurno – utakmica između crveno-belih i tima iz Istanbula garantuje prelepu košarku i još lepši ambijent. Za jedno će se pobrinuti igrači na parketu, a za drugo navijači na tribinama, koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Prošlogodišnji povratak Crvene zvezde u Evroligu i utakmica sa Lokomotivom Kuban na otvaranju sezone se dugo prepričavala u Evropi. Vreme je za novi početak i za nove stranice u istorjiskoj knjizi tima sa Malog Kalemegdana.

Vratimo se na početak priče. Beogradski hram košarke bio je obučen u crveno-belo. Prepuna dvorana, fantastična koreografija i ambijent za pamćenje dočekali su Turke predvođene Gordonom, Arojom i Ndongom. "Pionir" je bio premali da primi sve koji su želeli da budu deo istinskog spektakla. Ekipa iz Istanbula je pokazala svu snagu, a crveno-beli su izgoreli u želji pa je Galatasaraj slavio rezultatom 91:74.

Pogledajte delić atmosfere:

2024 © - Vesti online