Sreda 15.10.2014.
09:18
Vestionline

Kako su Hrvati pisali o prekidu?

Tuča igrača na terenu posle skidanja sporne zastave "velike Albanije"
 

"Svedočili smo zaista o neverovatnim scenama užasa koje su mogle završiti i tragično da nije bilo prisebnosti pojedinih srpskih igrača i policije. Pošto se u 42. minuti iznad stadiona pojavila velika albanska nacionalistička zastava, koja je bila obešena na bespilotnu letelicu na daljinsko upravljanje, nastao je pravi haos. Reprezentativac Srbije Stefan Mitrović spustio je zastavu, na njega su nasrnuli neki albanski igrači, koji su mu želeli da mu otmu zastavu i počelo je ludilo", piše index.hr.
 

Ovo je prljavi albanski provakator, Sorošev saradnik!

"Najpre je počela tuča samih igrača u koju su se uključile i neke službene osobe koje su bile zadužene za sigurnost utakmice. Jedan redar je aktivno učestvovao u udaranju albanskih igrača, da bi posle toga, kada su reprezentativci Albanije počeli da beže prema tunelu proradile i tribine", stoji u izvešaju "Indeksa".

"Stolice i raznorazni predmeti zasipali su Albance dok su bežali prema izlazu, a nekoliko srpskih navijača preskočilo je ogradu i nasrnulo na albanske igrače. Samo brza reakcija policije i srpskog reprezentativca Aleksandra Kolarova, koji je smirivao situaciju, sprečili su tragediju koja se mogla dogoditi", piše index.hr.

"Haos u Beogradu, zbog izazivanja nereda, uhapsili brata albanskog premijera, naslov je portal jutarnji.hr.

Portal "vecernji.hr" piše da je utakmica prekinuta zbog provokacije gostiju. Ovaj portal piše da su navijači Albanije došli na stadion Partizana noseći šalove "OVK".

"Slobodna Dalmacija" prenosi da je letelicom upravljao brat albanskog premijera Edija Rame i navodi izjavu ministra inostranih poslova Srbije Ivice Dačića, koji je rekao da je ovo smišljena provokacija Albanaca.

2024 © - Vesti online