Utorak 14.10.2014.
19:28
Beta

Zvezda: Ne uništavajte inventar "Arene"

Detalj sa duela Crvene zvezde i Budiveljnika u "Areni"
 

"Sva šteta koja bude načinjena doći će na naplatu na adresu kluba. Pozivamo navijače da pokažu odgovornost i ljubav prema Crvenoj zvezdi i po ko zna koji put naprave ambijent za pamćenje", saopštila je Zvezda.

Crveno-beli su apelovali na navijače i da ne vređaju protivnika, ubacuju predmete na teren, da ne upotrebljavaju lasere i protehnička sredstva. Kako se navodi, Evroliga je u značajnoj meri pooštrila diciplinski pravilnik i svaki i najmanji incident mogao bi skupo da košta klub.

Zvezda je saopštila da za utakmicu vlada "ogromno interesovanje", kao i da su prisutne velike gužve na biletarnicama. Utakmica između Zvezde i Galatasaraja počeće u četvrtak u 20.45, u prvom kolu Grupe D Evrolige, a ulazi u halu biće otvoreni dva i po sata ranije.

"Činjenica da je duel između crveno-belih i tima iz Istanbula proglašen derbijem kola od strane Evrolige jasno je da se u "Areni" očekuje još jedan košarkaški spektakl", navodi se u saopštenju. Zvezda je najavila da će biti sprovedene opsežne mere bezbedosti i pozvala je navijače da u dvoranu dođu ranije, kako bi se izbegle gužve.

Na ulazima u "Arenu" biće organizovana rigorozna kontrola, a oduzimaće se svi tvrdi predmeti i metalni novac. Na svim ulazima biće postavljene providne kutije Crvenog krsta pa će sve kovanice biti poklonjene u humanitarne svrhe.

2024 © - Vesti online