Utorak 14.10.2014.
16:50
blic.rs

Navijači Aci Petroviću – srećan rođendan!

Trofejni trener nije zaboravljen: Aco Petrović
 

"Svi mi odlično znamo ko je Aco Petrović, a želimo samo da se prisetimo. Aco je šampion sveta i Evrope kao pomoćni trener kod Svetislava Pešića 2001. i 2002, a reprezentacija Jugoslavije u to vreme brilirala na svakom košarkaškom parketu.

Aco je nastavio da uspešno radi u reprezentaciji Srbije pored Dušana Ivkovića, a bezuslovno je zaslužan i za povratak našeg tima na svetski vrh pod vođstvom Aleksandra Đorđevića. Aci mnogo znači prijateljstvo i dobra saradnja sa navedenim trenerima, kao i drugim srpskim košarkaškim velikanima, poput Željka Obradovića.

Petrović je osvojio dovoljno trofeja i medalja sa Crvenom zvezdom i drugim klubovima iz Srbije, Rusije i ostalih zemalja. A stekao je duboko poštovanje stručnjaka, igrača i navijača timova koje i nije vodio. Najbolja karakteristika za trenera!

Pravi borac. Aco se nikad ne predaje, jer uvek ima u džepu par dežurnih “trojki” napred i čvrstu zaštitu nazad. Vredan čovek. Petrović zaista radi, jer na najboljem mogućem nivou zna svoj posao i u potpunosti mu posvećen. Pravi patriota. Bez obzira na to, gde radio, Aco se uvek vraćao Srbiji, Beogradu i Zlatiboru. Pri tom Aco je mnogo pažljiv i velikodušan prema svakom dostojnom čoveku. Pa normalno - i sam on je takav. ČOVEK. ZA PRIMER. Srećan rođendan!

U ime navijača košarkaške reprezentacije Srbije i KK “Crvena zvezda”, Đukić Danijel, Rusija", piše u pismu navijača.

2024 © - Vesti online