Ponedeljak 13.10.2014.
20:21
blic.rs

Od Beograda Švajnštajger je najviše video Anin stan

Zaljubljeni: Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović
 

Teniserka Ana Ivanović (27) i kapiten nemačke reprezentacije Bastijan Švajnštajger (30) kreću u Nemačku. Nakon što je jedna od najlepših sportiskinja sveta ugostila svog dečka u rodnom gradu, fudbaler je rešio da joj uzvrati gostoprimstvo.

"Švajni je oduševljen Beogradom. Ana i njen brat Miloš potrudili su se da budu dobri domaćini. Vodili su ga na Zemunski kej, obišli su najpoznatije restorane, jeli srpsku tradicionalnu hranu, uživali uz zvuke naše muzike...", priča za “Blic” izvor blizak najbolje rangiranoj srpskoj teniserki.

Slaba na sportiste

Ana Ivanović bila je u vezi sa teniserom Fernandom Verdaskom, golferom Adamom Skotom, košarkašem Ivanom Paunićem i kumom Novaka Đokovića - Markom Stilitanom. Nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger imao je jednu dugu vezu, i to s najlepšom ženom Nemačke Sarom Brandner (25). Švajni je verenicu Saru ostavio zbog Ane nakon sedam godina veze.

On navodi da Ana i Švajni nisu prošetali najprometnijom ulicom u Beogradu - Knez Mihailovom i Kalemegdanom, “jer su znali da će tamo biti meta mnogih znatiželjnih pogleda”.

"Većinu vremena proveli su u Aninom stanu na Novom Beogradu. Švajni čak nije upoznao ni njene roditelje, koji će sačekati sledeću priliku za ručak sa izabranikom svoje ćerke. Njihova veza veoma lepo napreduje, a Švajni će se potruditi da njen boravak u Nemačkoj bude idealan", priča nam dobro upućen izvor, i dodaje da Anu, osim privatne posete Nemačkoj, očekuje i poslovni angažman.

"Ona će u Nemačkoj snimati reklamu za jednu poznatu sportsku marku, čije je zaštitno lice, a s kojom i Švajni sarađuje. Ana je nedavno odustala od turnira u Lincu zbog povrede kuka, iz predostrožnosti kako se taj problem ne bi pogoršao. Pauzu će iskoristiti za obaveze prema sponzorima, ali i za uživanje sa dečkom, koji takođe ne igra zbog povrede tetive, pa će nekoliko meseci izostati sa utakmica".

2024 © - Vesti online