Nedelja 12.10.2014.
12:48
mozzartsport.com

VIDEO: Rodrigezovo veliko srce!

Brine o fanovima: Džejms Rodrigez 

U danima koji su isključivo rezervisani za reprezentativni fudbal, Kolumbijci su još jednom dobili potvrdu da su najponosnija nacija na svetu. Slava koju je Dejms Rodrigez stekao posle majstorskih partija na Mundijalu nije ga nimalo promenila, a u petak uveče pokazao je da zaista brine o svojim fanovima.

Nekoliko minuta pre početka utakmice sa Salvadorom, koju su Kafeterosi dobili rutinski sa 3:0, Hames je jednom hendikepiranom dečaku pružio momenat uživanja koji nikada neće zaboraviti. Igrač Reala spazio je dečaka kako ga doziva na putu do svlačionice, a on nije razmišljao nijednog trenutka, već je odmah otišao da nakratko porazgovara sa vernim fanom. Naravno, to nikako nije promaklo oštrom oku kamermana i novinara, koji su odmah dotrčali do zvezde Kraljevskog kluba i dečaka i poslušali razgovor dvojice sunarodnika.

Posle nekoliko razmenjenih rečenica, Hames je svog navijača poljubio u glavu i otišao svojim putem, dok je dečak, po imenu Kristijan izjavio da mu je susret sa idolom najsrećniji momenat u životu.

Osim što je oduševio svet ponašanjem za primer, na terenu je pokazao da je zaista veliki majstor fudbala, pošto je iz "džepa" izvukao ovu vrlo lepu rabonu...
 

2024 © - Vesti online