Petak 10.10.2014.
20:18
Beta

Šta je rekao Advokat pred duel sa Jermenijom?

Debituje na klupi Srbije u kvalifikacija za EP: Dik Advokat
 

"Želimo da počnemo kvalifikacije uspehom u Jerevanu. Dobro poznanjem rivala i gledao sam utakmice protiv Nemačke i Italije. Tačno je da im neće igrati nekoliko povređenih, ali će sigurno želeti da pobede kod kuće. Biće veoma ambiciozni, jer im je ovo prva utakmica kod kuće", rekao je Advokat novinarima na stadionu Republika.

Srbija i Jermenija igraju u subotu od 18.00 meč drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. "Dobro smo se spremili i znamo kako da pokušamo da ostvarimo cilj s kojim smo i došli u Jermeniju, iako je uvek teško da se pobedi na
gostujućem terenu", rekao je Advokat.

Srbija je igrala pre sedam godina nerešeno u Jermeniji i zbog tog rezultata nije otišla na Evropsko prvenstvo 2008. "Ne živim u prošlosti, već živim za budućnost. Verujem u igrače, u njihov odnos prema obavezama i profesionalizam. U odličnoj
atmosferi se spremamo za meč. Imamo kvalitetnu reprezentaciju, koja je sposobna da ostvari rezultat koji smo postavili sebi kao cilj u ovim kvalifikacijama", rekao je Advokat.

Kapiten Branislav Ivanović demantovao je glasine da zbog povrede neće moći da igra utakmicu protiv Jermenije i istakao da timu mnogo znači utakmica u Jermeniji.

2024 © - Vesti online