Četvrtak 09.10.2014.
17:32
Vestionline

Zvezda dočekuje Galatasaraj u "Areni"

Košarkaši Zvezde spremni za "vatreno krštenje" u Evroligi
 

Bliži se početak nove evroligaške sezone. Crvena zvezda ove takmičarske godine biće jedini predstavnik Srbije u elitnom klupskom takmičenju Evrope, a prvi protivnik crveno-belima biće turski Galatasaraj. Utakmica je na programu 16. oktobra u "Kombank areni" sa početkom u 20.45.

Dueli crveno-belih u Evroligi prošle sezone na domaćem parketu izazivali su veliku pažnju čitave evropske javnosti. Slika fantastične atmosfere iz Kombank arene i "Pionira" obišla je svet, crveno-beli su pružali izvanredne partije u duelima sa evropskim velikanima i bili pravo osveženje u evroligaškom karavanu, a po svemu sudeći Zvezdini košarkaši i ove sezone biće u fokusu. U prilog tome svedoči podatak da je duel Crvene zvezde i Galatasaraja od strane Evrolige proglašen za utakmicu nedelje na startu najelitnijeg klupskog takmičenja.

Meč između crveno-belih i ekipe iz Istanbula biće predstavljen kao derbi kola i utakmica koja bi trebalo da privuče najveću pažnju. Bez svake sumnje, podatak za zadovoljstvo i ponos svih zvezdaša.

Za ovu utakmicu već sada vlada ogromno interesovanje. Svi oni koji žele da rezervišu svoje mesto za meč sa Galatom, ali i ostale duele Crvene zvezde u Evroligi i svim ostalim takmičenjima to mogu učiniti kupovinom sezonske karte. Posebno naglašavamo da će godišnje ulaznice biti u prodaji zaključno sa 10. oktobrom.

2024 © - Vesti online