Sreda 08.10.2014.
11:11
Beta

Falkao: Junajted se kockao mojim dolaskom

Počeo da se isplaćuje "đavolim": Radamel Falkao, napadač Mančester Junajteda

Falkao je prošle sezone teško povredio koleno, zbog čega je propustio Svetsko prvenstvo u Brazilu, a od povrede se potpuno oporavio sredinom leta. On je rekao da je zahvalan na prilici da igra na Old Trafordu.

"Mančester junajted se kockao i to kada je bila najteža situacija. Prošla godina je bila najteža, ne samo u profesionalnom smislu. Povreda kolena je uticala na mene u svakom smislu, ali mi je pomogla da razmišljam o mnogim stvarima, da sazrim", rekao je Falkao, preneli su britanski mediji.

Falkao je ovog leta iz Monaka došao na pozajmicu na Old Traford, a Junajted će morati da plati 43 miliona funti ako želi da otkupi ugovor 28-godišnjeg kolumbijskog napadača. Falkao je nedavno izjavio da želi da ostane u Mančester junajtedu.

"Biće mi potrebno još vremena, ali osećam se veoma dobro na terenu, u skladu sa sobom, loptom i fudbalom", rekao je on.

On je istakao i da razume bes navijača Monaka zbog njegovog odlaska u Mančester i odlaska Hamesa Rodrigesa u Real Madrid. Oni su ovoga leta
iz francuskog kluba otišli posle samo godinu dana. Monako trenutno zauzima 13. mesto u šampionatu.

"Možda je bes razumljiv, pošto su očekivanja bila velika. Klub je sada promenio politiku i oslanja se na mlade igrače koji mogu da ostvare dobre rezultate. Zahvalan sam Monaku na dobrim i lošim trenucima, koji su mi pomogli da sazrim", rekao je Falkao. Falkao je u nedelju, u utakmici protiv Evertona (2:1) postigao svoj prvi gol za Junajted.

2024 © - Vesti online