Utorak 07.10.2014.
18:56
Vestionline

De Hea: Hteo sam da odem iz Junajteda

Siguran u sebe: David De Hea
 

Proteklog vikenda Španac se našao u epicentru briljantnim odbranama, zbog kojih je bio najzaslužniji za trijumf Junajteda nad Evertonom.

"To je bilo jedno od mojih najboljih izdanja u dresu Mančester junajteda. Bio sam presrećan zbog svojih odbrana. Takve utakmice mi pomažu kad se radi o samopouzdanju“, rekao je De Hea.

David je stanovnik "Old Traforda“ postao pre tri godine i ekspresno se našao na udaru kritičara, pošto je proglašen za krivca kod oba gola koje je Mančester siti postigao u Super kupu, iako je Junajted slavio. Tada 20-godišnji Španac je imao velikih problema sa pritiskom koji donosi igranje u Premijer ligi, kao i zbog selidbe u potpuno nepoznatu zemlju.

"Ponekad sam razmišljao o odlasku. Teško je kada primite toliki broj kritika, kakav je slučaj bio sa mnom. Ali, ostao sam jak i razmišljao sam pozitivno. Ti prvi meseci su bili teški za mene i moju porodicu. Međutim, kada igrate za veliki klub kakav je Mančester Junajted, kritike su normalne kada ne igrate dobro“, naglasio je De Hea.

2024 © - Vesti online