Ponedeljak 06.10.2014.
14:00
b92.net

Umesto Novaku, zarada ide deci Srbije

Pravi šampion: Novak Đoković sa mališanima
 

"Čvrsto verujem da svi možemo da budemo društveno odgovorni, a pritom i uspešni u poslu kojim se bavimo. Zato i biram da podržim programe i kompanije koje se odužuju društvu i okružujem se ljudima koji dele moje mišljenje", napisao je Đoković u blogu na sajtu fondacije.

Fondacija "Novak Đoković" je fokusirana na značaj obrazovanja dece, trudeći se da pomogne mališanima da ostvare svoje snove, i dajući im slobodu i pravo da se igraju, razvijaju i rastu u stimulativnom okruženju.

"Možemo zajedno da udružimo napore da se deci u Srbiji omogući lepše i bezbrižnije detinjstvo. Biću veoma srećan da vidim da nosite majice, kačkete i druge stvari sa mojim imenom i imenom moje fondacije, znajući da je podrška koju pružate meni takođe pomogla i nekom detetu", napisao je Đoković u blogu na sajtu fondacije.

Srpski teniser dodao je da kao budući otac želi da njegovo dete bude ponosno na tatu.

"Želim da moje dete bude ponosno na mene, ne samo zato što udaram žutu lopticu bolje od protivnika, nego i zato što što koristim svoje ime i vreme da promovišem dobre vrednosti. Voleo bih da me ljudi znaju kao nekoga ko želi da pomogne deci da žive bolje živote kroz kvalitetno obrazovanje", poručio je Đoković.

2024 © - Vesti online