Nedelja 05.10.2014.
18:15
Beta

Nikolić: Najslađa pobeda, raspoloženi čekamo derbi

Raspoložen: Marko Nikolić 

"Definitivno je ovo najslađa pobeda. Bilo je veoma teško igrati ovde, teren je bio loš, a Mladost motisivisana. Najvažnija je pobeda, sedma u nizu kojom smo nastavili seriju", rekao je Nikolić posle meča.

Fudbaleri Partizana su pobedili danas u Lučanima ekipu Mladosti sa 2:1 i tako se pred pauzu u prvenstvu vratili na prvo mesto na tabeli Super lige. U narednom kolu Partizan će na svom terenu dočekati Crvenu zvezdu.

"Stigao nas je umor i mnogo će nam značiti predstojeća pauza. Okruživali su nas mnogi problemi, ali sada smo trijumfovali i raspoloženi čekamo derbi", rekao je Nikolić.

JSL: Frajdej promašio senzaciju, Partizan maksimalan

 

Trener Mladosti Nenad Milovanović kazao je da je njegova ekipa propustila dobru priliku da izbori povoljniji rezultat.

"Da smo iskoristili on dve šanse Frajdeja, bio bi to dobar rezultat za nas. Mislim da smo u drugom poluvremenu igrali dobro, imali šanse i napravili lepu predstavu ovde u Lučanima", rekao je Milovanović.

"U prvom poluvremenu nam je nedostajala pas igra između linija Partizana i nismo uspeli da budemo konkurentni. Oba gola smo primili iz direktnih kikseva mojih igrača... Mislim da je trebalo da pravimo faul kod prvog gola ili da samo odnesemo loptu, dok je kod drugog direktna greška našeg štopera", objasnio je on.

2024 © - Vesti online