Subota 04.10.2014.
14:14
blic.rs

Dragana Mirković podigla ''Arenu'' na noge

Ona je po izlasku na scenu počela da peva "Jedini moj" i to bez pratnje svog benda, pa je publika zajedno u glas sa njom iznela uvodnu numeru, piše ''Blic''. Koncertu su prisustvovale i mnoge njene kolege, poput Harisa Džinovića, Jelene Karleuša, Marka Bulata i mnogih drugih, koji imaju samo reči hvale za nju.

Da je pevačica zaista cenjena u krugu svojih kolega, govore i brojni gosti koji su joj se pridružili na sceni, poput benda "Plavi orkestar", Hari Mata Hari, zatim pevača Hosea Felisijanija, Rade Manojlović i grupe "Beatstreet". Publika je bila u ekstazi više od tri sata, a to dokazuju i brojne fotografije na kojima se čak može videti kako neki od njih od uzbuđenja i plaču.

Posetioci koncerta su u jednom trenutku podigli i veliki transparent posvećen pevačici na kojem je pisalo "Jedna ljubav, jedno vreme, jedna istina". Draganino druženje sa publikom je trajalo više od tri sata, pa je ona na pravi način nadoknadila vreme, koje nije provela u Beogradu.


"Dragana je odavno trebalo da napravi ovako veliki solistički koncert u Beogradu. Volim sve njene pesme, a još bitnije je da volim Draganu kao čoveka. Zaista mi je mnogo pomogla u karijeri", rekla je za beogradski list Jelena Karleuša, koja je nedavno otkrila kako joj je upravo Dragana pozajmila novac za njen prvi album.


Reči hvale za estradnu pevačicu imao je i njen kolega Haris Džinović, kome pune dvorane i publika u ekstazi nisu nepoznanica.


"Dragani želim sve najbolje na koncertu. Volim sve njene pesme i jako je teško odabrati samo jednu", rekao je Džinović.

2024 © - Vesti online