Četvrtak 02.10.2014.
15:22 >> 16:15h
Beta

Uhapšen Darko Kostić (39), osumnjičen za silovanje i ubistvo male Ivane

Ivana je išla tek u osnovnu školu

"Ubijena je četrnaestogodišnja devojčica, mi smo uhvatili počinioca, radi se o zastrašujućem zločinu na koji mi ne možemo da zatvorimo oči", kazao je Stefanović na konferenciji za novinare u Palati Srbija.


Stefanović je rekao da se sumnja da je Kostić devojčicu silovao, a potom udario motikom u glavu, zavio u ćebe i sunđer i zakopao u Rakovici.

"Blic" je objavio da je Kostić uhapšen posle poligrafskog testiranja, a sumnjiči se i da je dva dana pre toga u napuštenoj kući u Rakovici silovao svoju rođaku. Osumnjičeni za zločin ima veliki policijski dosije i ranije je osuđivan za silovanje.


Direktor policije Milorad Veljović rekao je da je policija 29. septembra dobila prijavu da je jedna žena silovana, a policija je potom pronašla izvršioca tog krivičnog dela, za koga je potvrđeno da je počinilac i Ivaninog ubistva.


Telo devojčice je pronađeno u napuštenoj kući u Rakovici, u delu naselja koji je nedavno bio poplavljen. Prilaz kući sa velikim imanjem je otežan, zbog čega policija trenutno raščišćava teren kako bi mogla da pretraži ceo plac.

Ivana je , prema tvrdnjama roditelja, 29. jula otišla iz kuće i od tada se nikome nije javljala, a oni su tada naveli da je ona i ranije umela da ode od kuće, ali da se nikada nije dogodilo da je nema toliko dugo.

2024 © - Vesti online