Utorak 30.09.2014.
12:00
Lj. Mudrinić - Vesti - Foto: Vesti

Nevena bitku bije u Istanbulu

 Pomozite Neveni

Četvorogodišnjoj Neveni Božić iz Brčkog prošle godine otkriven je tumor u stomaku, a za njeno lečenje u Turskoj potrebno je još 50.000 evra. Nažalost, njeni roditelji nemaju taj novac.


Milenko Šipka obratio se redakciji "Vesti" sa željom da pomogne Neveni i uz novčanu pomoć poslao i pismo podrške u kojem kaže da i na ovaj način želi da podrži nastojanje da se devojčica izbori sa opakom bolešću. "Majci Saneli poručujemo da istraje u surovoj borbi i da smo uz nju", stoji u pismu porodice Šipka.

Novac su reporteri "Vesti" iz Republike Srpske uplatili direktno na račun majke Sanele, koja se zajedno sa mužem Predragom nalazi uz malu Nevenu na lečenju u Turskoj. U kontakt smo stupili sa 15-godišnjom Tanjom, starijom Neveninom sestrom koja nam je rekla da je mala Nevena u Turskoj podvrgnuta hemioterapijama i zračenjima zbog čega će morati produžiti boravak u inostranstvu koji je bio planiran na 15 dana.

Pomoć Brčaka
Četvorogodišnja devojčica ima tumor u stomaku koji je s nadbubrežne žlezde metastazirao i na pluća, plućnu maramicu, mozak, kičmu i kosti. Za Nevenino lečenje koje je započelo u Beogradu roditelji su do sada potrošili 35.000 evra. Bolesnoj devojčici je stigla pomoć i od njenih sugrađana Moto kluba iz Brčkog Silver Wing.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete dobiti i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online