Petak 26.09.2014.
10:25
alo.rs

Sindi se tukla u klubu, Soraja je branila

U samoodbrani čupala nepoznatu devojku u klubu: Ivana Stamenković Sindi
 


- Sindi je sa Sorajom prolazila kroz masu, kada je prošla pored jedne devojke koja ju je gurnula, a zatim je uhvatila za kosu i počupala. Soraja je bila u šoku, ali devojka je nastavila da se raspravlja. Nije joj ništa drugo preostalo osim da se brani, pa je i ona krenula da čupa nepoznatu devojku - govori za naš list izvor koji se našao na licu mesta.


- Videvši da se stvorila gužva i da je neka tuča u toku skočilo je i obezbeđenje koje je rastavilo Sindi i tu devojku. Ona je odmah izbačena iz kluba, a ni Ivana se nije dugo zadržavala, popila je piće i sa Sorajom napustila klub. Bivša modelsica se nakon incidenta drugaricama pravdala da ne zna koji je razlog što je devojka napala i da joj nije jasna pozadina cele priče - završava priču naš izvor.


Kako bismo proverili navode do kojih smo došli pozvali smo Ivanu, ali nismo uspeli da dođemo do komentara.

Soraja branila Sindi!

Kada je na Ivanu nasrnula nepoznata devojka, njena drugarica Soraja odmah je skočila da je brani.
- Soraja je išla iza Sindi i odmah je skočila da brani drugaricu. Ona je uhvatila devojku za ruku i pokušala da je skloni od Sindi. Sva sreća, pa nije došlo do većeg incidenta i niko nije povređen - kaže naš izvor sa lica mesta.

- Zovite me za 15 minuta - rekla nam je Ivana nakon čega više nije odgovarala na naše pozive, a zatim smo kontaktirali i sa Sorajom Vučelić.

Za drugarice spremna i da se pobije: Soraja Vučelić
 

- Ne želim da komentarišem ništa - bilo je sve što nam je rekla Soraja.

2024 © - Vesti online