Sreda 24.09.2014.
22:37
Beta

Bundes liga: Dortmund isčupao bod, pobede Bajera, Hanovera i Herte

Danijel Didavi postiže gol pored Nevena Subotića i Sokratisa Papastatopulosa
 

Borusija je gubila sa 2:0, ali je u finišu meča uspela da "isčupa" bod na domaćem terenu. Gosti su golovima Danijela Didavija u 48. i 68. minutu poveli sa 2:0, ali je Borusija do izjednačenja stigla posle pogodaka Aubamejanga u 73. i Imobilea u 86. minutu.

Srpski fudbaleri Miloš Jojić i Neven Subotić odigrali su ceo meč u dresu Borusije, dok je Filip Kostić iz Štutgarta dobio priliku u 89. minutu. Borusija je posle petog kola osma na tabeli sa sedam bodova, dok je Štutgart predposlednji sa samo dva boda.

Bajer iz Leverkuzena je stigao i do desetog boda u prvenstvu, pošto je sa 1:0 pobedio Augsburg, a jedini gol na meču postigao je Son Hjon-Min u 33. minutu.

Istim rezultom završen je i meč između Herte i Volfsburga, a pobedu ekipi iz Berlina doneo je Salomon Kalu u 35. minutu.

Borusija iz Menhengladbaha je, takođe, sa 1:0 savladala Hamburg, a sva tri boda doneo je Maks Kruz u 25. minutu meča. Rezultatom 1:0 završen je i meč između Hanovera i Kelna, a pobedu Hahoveru je doneo Hoselu u petom minutu. Posle pet odigranih kola prvi na tabeli je Bajern Minhen sa 11 bodova, po deset imaju Bajer i Hanover, a po devet Hofenhajm, Majnc i Borusija iz Menhengladbaha.

2024 © - Vesti online