Sreda 24.09.2014.
21:39 >> 23:00h
Vestionline, Beta

Serija A: Juventus i Roma nastavljaju trku, gol Ljajića

Pogodio mrežu: Adem Ljajić
 

Ljajić je pokazao da se dobro snalazi unutar šesnaesterca kada je ispratio sjajnu loptu Frančeska Totija i uputio udarac iz prve, koji je završio po sredini mreže.

Šampion Italije i lider na tabeli je do nova tri boda došao golovima Artura Vidala iz penala u 18. i 64. minutu, a konačan rezultat postavio je Stefan Lihštajner u 86. minutu.

Roma je nastavila svoju trku sa Juventusom, pošto je na gostujujućem terenu savladala Parmu sa 2:1. Strelac prvog gola za Romu bio je srpski fudbaler Adem Ljajić u 27. minutu, izjednačio je Paolo de Čelje u 56. minutu, a pobedu Romi doneo je Miralem Pjanić dva minuta pre kraja meča.

Inter je do sva tri boda došao posle pobede nad Atalantom od 2:0. Golove su postigli Pablo Osvaldo u 40. i Ernanes u 87. minutu. Inter pored ova dva gola nije iskoristio i najstrožu kaznu, a penal je promašio Rodrigo Palasio.

Sampdorija je bila bolja od Kjeva sa 2:1, Torino je u gostima pobedio Kaljari sa 2:1, dok su Napoli i Palermo odigrali 3:3. Nerešeno je bilo i u meču Fiorentine i Sasuola koji je završen bez golova, kao i u duelu Verone i Đenove koji je završen 2:2.

Posle četiri odigrana kola Juventus i Roma imaju stoprocentni učinak, odnosno po 12 bodova, Inter i Veroba imaju po osam, dok Milan ima sedam bodova.

2024 © - Vesti online