Sreda 24.09.2014.
15:35
mondo.rs

HIT: Muta Nikolić postaje pingvin

Miroslav Nikolić sa Stefanom Jovićem doneo je srebro Srbiji na Mundobasketu 2014.
 

Posle ogromnog uspeha animiranih filmova "Madagaskar" (2005), "Madagaskar: Beg u Afriku" (2008) i "Madagaskar: Najtraženiji u Evropi" (2012), kao i serije "Pingvini sa Madagaskara", u naše bioskope od 27. novembra stiže prva dugometražna akciona avantura najpoznatnijih Pingvina na svetu!

Studio "DreamWorks Animation" je pripremio odličnu 3D komediju, u kojoj će čuveni pingvini Major, Kovalski, Riko i Vojnik udružiti snage sa tajnom organizacijom "Severni vetar", koju predvodi Agent Poverljivo, kako bi spasili svet od zlog doktora Oktavijana Šprica.

Okupljeni u dobroj atmosferi studija Moby, ekipa domaćih glumaca se zabavljala glumeći interesantne likove već prvog dana sinhronizacije filma "Pingvini sa Madagskara". Zahvaljujući njima, najmlađa bioskopska publika biće u prilici da širom Srbije od 27. novembra uživa nesmetano u do sada najvećoj avanturi simpatičnih Pingvina!

Majora će oživeti Branislav Zeremski, u ulozi Kovalskog naći će se Marko Marković, dok će Vojniku glas dati Milan Antonić. Specijalni gost sinhronizacije je Muta Nikolić, koji je kao član stručnog štaba reprezentacije Srbije nedavno u Španiji doprineo osvajanju srebrne medalje na Svetskom prvenstvu.

On se sa oduševljenjem priključio glumačkoj ekipi u studiju Moby, a glas će pozajmiti pingvinu Riku, poznatom po svojim majstorijama sa municijom.

Organizaciju "Severni vetar" prevodi Srđan Timarov u ulozi Agenta Poverljivo, dok su uloge Kaplara i Eve poverene Slobi Stefanoviću i Milici Janketić. Ozloglašenog doktora Oktavijana Šprica glumiće Bojan Žirović. Sinhronizaciju animiranog 3D filma "Pingvini sa Madagskara" režira Jana Maričić, dok je izvršni producent sinhronizacije Marko Kon.

2024 © - Vesti online