Petak 09.04.2010.
14:05
Vestionline, Kurir

Veličković: Nisam u sukobu sa Mesinom

Veličković je rekao da nije u sukobu s trenerom Etoreom Mesinom i da marljivo trenira da bi se izborio za veću minutažu.

"Nema nikakvog sukoba sa Mesinom. Treniram i trudim se da igram najbolje što umem, a na treneru je da odluči koliku ću minutažu da dobijem. Na treningu dajem svoj maksimum, a Mesina stalno hvali moje zalaganje i govori mi da tako nastavim. Dobro sarađujemo i u ovom trenutku posvećeni smo da ostvarimo što bolji rezultat u ACB ligi, sve ostalo je u drugom planu", kazao je Veličković.

Košarkaš Reala prezadovoljan je uspehom Partizana i žao mu je što nije imao priliku da provede bar nekoliko minuta sa njima na terenu i podeli sreću sa crno-belima.

"Pratio sam ih putem TV i sve vreme bio sam uz moje drugare. Naravno da sam u nekim trenucima želeo da se nađem na parketu i uživam u onoj atmosferi, ali ja sam to na neki način doživeo prošle sezone, samo što nismo ostvarili takav uspeh. Svaka im čast, mi smo za protivnika imali CSKA, koji je tada bio možda i najbolja ekipa u Evropi. Smatram da se ovim momcima sve vratilo i da su se zasluženo plasirali na fajnal for", poručio je Veličković.

On smatra da sve četiri ekipe na fajnal foru Evrolige imaju podjednake šanse da se domognu trofeja, iako Partizanu daju manje šanse nego drugima.

"Ne bih se složio da je Partizan autsajder u Parizu. Mislim da sve četiri ekipe imaju podjednake šanse da se domognu ovog trofeja jer to je specifično takmičenje. Moji crno-beli mogu da budu u prednosti jer se ispred njih ne postavlja nikakav cilj, dok preostale tri ekipe imaju ambicije mnogo veće nego što je plasman na fajnal for", rekao je Veličković.

2024 © - Vesti online