Ponedeljak 02.11.2009.
18:05
24sata.hr

Snimljen NLO kako otima bizona!

Derek Bridžes ugledao je sa prozora dva pulsirajuća svetla koja su na noćnom nebu lebdela 20-ak minuta.Uzeo je kameru i navodno snimio kako otimaju bizona kraj komšinije farme u Hempširu i uvlače ga u svoj svemirski brod. Svetla su neko vreme treperila nad bizonom, začuo se piskav zvuk, onda bizon nestao, a zatim i NLO.

"Nisam mogao da verujem. Siguran sam da se to zaista dogodilo - kaže Derek koji nije siguran da li su vanzemaljci oteli bizona ili konja", ali zna da je on prvi na svtu koji je snimio otmicu životinje.

Britanski stručnjaci za NLO-e kažu kako su i pre vanzemaljci otimali životinje za istraživanja. Neke su vraćali žive, neke unakažene. Oko farme sa koje je otet bizon, radnici su tu noć našli nekoliko mrtvih životinja, ali vlasnik farme, bivši prvak formule 1 Džodi Šekter kaže kako mu ne nedostaje nijedna životinja.

Sa ovog područja ljudi su već javljali o čudnim objektima, a iz obližnje vojne baze nisu želeli ništa da komentarišu, kako su naveli, iz sigurnosnih razloga.

"Ovah snimak je sveti gral. Ovo je prvi put da je neko jasno snimio tako nešto. Veoma smo uzbuđeni", rekao je lovac na NLO-e, Kenet Parsons iz britanskog Društva zemaljskih i svemirskih misterija.

2024 © - Vesti online