Četvrtak 18.09.2014.
11:38
mondo.rs, sportski žurnal

Bogdan i Saša - "1 na 1", pa otvoreno more!

Pravac odmor: Bogdan Bogdanović
 

Iz centra pažnje - u Bar!

Jedan od najboljih srpskih košarkaša, "srebrni Španac" Bogdan Bogdanović, mir i tišinu posle "uke i buke" u Madridu i Beogradu potražiće kod svog novog velikog prijatelja, bivšeg saigrača Saše Pavlovića.

Pitanje je da li će ponovo biti saigrači, ali nije pitanje da li će ostati prijatelji - između Saše i Bogdana stvorila se jaka veza tokom zajednička četiri meseca u Partizanu.

Pavlović stalno kuka

"Imam četiri slobodna dana. Toliko se nikada nisam odmarao. Možda jedne godine kada sam bio u mladoj reprezentaciji. I posle mi Pavlović kuka, kaže: 'Nemam vremena da se odmorim, imam samo tri meseca pauze'. Zamislite!", čudi se Bogdanović.

U intervjuu za "Sportski žurnal", bivši igrač Partizana, a sada Fenerbahčea, otkrio je da će odmor koji je dobio od Željka Obradovića provesti u Crnoj Gori, gde će mu domaćin biti Pavlović.

"Meni je potpuni haos u glavi. Zato i idem kod Saše, da isključim telefon i da ne postojim do nedelje. Tada se vraćam, a u ponedeljak idem u Istanbul. Još ranije smo se dogovorili. Pavlović me je pozvao i zvučalo mi je idealno. Razmišljao sam da odem i u Diznilend, ali je bilo malo vremena", rekao je Bogdanović za "Sportski žurnal".

"Imaću savršen mir kada isplovimo na otvoreno more. Ako bude mirno", dodao je.

Bogdanović je otkrio i da će nekolicina Barana imati priliku da vidi nešto posebno...

"Igraćemo i jedan na jedan, za našu dušu. Jedva čekam...", završio je Bogdan Bogdanović.

2024 © - Vesti online