Četvrtak 08.04.2010.
22:30
Vestionline

Strahinji Miloševiću ugrožena karijera?!

Miloševiću su tom prilikom polomljena dva pršljena lumbalnog dela kičme, a novi pregledi zakazani su za šest dana. Međutim, prema rečima doktora Mome Jakovljevića ovakve povrede zahtevaju dugo mirovanje, što praktično znači da je ova sezona za Miloševića završena.

"Prelomi bilo kojeg ekstremiteta smatraju se teškim telesnim povredama i zahtevaju dugo mirovanje. Nisam video rendgenske snimke preloma, ali ako je zaista u pitanju prelom dva pršljena lumbalnog dela, kao što kaže lekar Partizana, onda bi Strahinja morao da leži na ravnoj podlozi barem 14 dana", objašnjava doktor Jakovljević.

"Pošto je u pitanju povreda takve prirode, Strahinja Milošević će u narednih šest do osam meseci morati da nosi specijalni korset, gipsani ili plastični. To u prevodu znači da je ova sezona za njega završena, a pitanje je čak da li će više moći da se profesionalno bavi košarkom", dodao je Moma Jakovljević.

Od petorice napadača na Strahinju Miloševića isped kluba "Studio" uhapšena su samo dvojica i oni se trenutno nalaze u pritvoru. Za ostalima policija intenzivno traga, a novosadska televizija "Apolo" javlja da je glavno osumnjičeni ultimat fajter Damir Mihajlović pobegao u Mađarsku.

2024 © - Vesti online