Utorak 16.09.2014.
12:21 >> 14:37h
alo.rs, telegraf.rs

Napadač udario Nemca, jer je uzeo metlu od prodavačice

Snimak koje su uhvatile sigurnosne kamere
 

''Rekao je da je udario tog mladića i tvrdi da nije znao da je stranac. Ispričao je da je na rođendanu prethodno popio tri do četiri litra piva i da ga je iznerviralo što je uzeo metlu od žene. Rekao je i da nije imao nameru da ga teško povredi i da ne zna zašto je to uradio. Izjavio je da se uplašio, jer je znao da je uradio nešto loše, pa da je zbog toga pobegao'', saznaje ''Alo''.

Pročitajte još:

* Pritvor napadačima na Nemca

* Objavljen snimak napada na Nemca
* Gej iz Nemačke brutalno pretučen

Prema pisanju tog dnevnog lista, dok je radnica čistila ispred radnje, Honig joj je pokazivao gde i kako da čisti. Posle nekoliko minuta njegovih instrukcija, on je u šali uzeo metlu od radnice i počeo da čisti umesto nje. U tom trenutku su naišli Stefan i njegova dva druga. Oni su stekli utisak da se Nemac ruga radnici i Stefan je iz čista mira toliko jako udario Honiga da je pao i udario glavom o trotoar.

Osumnjičeni za napad na Nemca Miloš L. rekao je da se sa Stefanom ne poznaje dobro i da je sa njim i drugim osumnjićenim Ilijom V. bio prethodno na jednom rođendanu.

Nemac stabilno, uskoro ide za Nemačku

Stanje državljanina Nemačke je bolje i on se sprema za nastavak lečenja u Nemačkoj. "Stanje pacijenta se popravlja, on je svestan i komunicira", kazao je agenciji Beta zamenik direktora Urgentnog centra Kliničkog centra Srbije Dušan Jovanović.

''Rekao je da su u povratku svratili na pljeskavice na Zelenom vencu. Miloš je kazao da je Honig pričao sa njima i da nije ni mogao da pretpostavi šta će Stefan da uradi'', naveo je izvor lista ''Alo!'' blizak istrazi.

''Mladić je ostao dok nisu došli Hitna pomoć i policajci, koji su ga tada legitimisali i pustili. Miloš je u čudu jer ne zna na koji način je osumnjičen, kada se na snimku vidi kako pomaže povređenom Nemcu'', naveo je isti izvor.

2024 © - Vesti online