Subota 13.09.2014.
17:57 >> 20:35h
Vestionline

Premijer liga: Odlični Tadić i Kolarov, het trik Koste


Sautempton lako slavio protiv "svraka"
 

Nekadašnji igrač Vojvodine, Groningena i Tventea odlično je asistirao u 19. minutu Peleu, kome nije bilo teško da ubaci loptu u nebranjenu mrežu.

Čelsi i dalje ima stopostotan učinak, a blistao je Dijego Kosta, koji je postigao prvi het trik u dresu "plavaca" u trijumfu čete Žozea Murinja na Stamford Bridžu protiv Svonsija 4:2.  U timu londonskog kluba standardno dobro bili su Nemanja Matić i Branislav Ivanović. Za Čelsi je debitovao Francuz, Loik Remi, koji je zatresao mrežu u 81. minutu.

U derbiju kola, Arsenal i Mančester Siti su podelili bodove (2:2) na "Emiratima". Aguero je doveo "građane" u vođstvo, u nastavku susreta domaći su golovima Vilšera i Sančeza preokrenuli rezultat, ali je iskusni Argentinac Demikelis, posle centaršuta Aleksandra Kolarova, u 83. minutu doneo bod šampionima Engleske.

Protivnik Partizana u prvom kolu Lige Evrope, Totenhem igrao je u sanderlendu nerešeno 2:2. Golove za londonske "pevce" postigli su Šadli i Eriksen. Liverpul je neprijatno iznenadio na "Enfildu" porazom od Aston Vile.

Rezultati četvrtog kola Premijer lige: Arsenal - Mančester Siti 2:2, Čelsi - Svonsi 4:2, Kristal Palas - Barnli 0:0, Sautempton - Njukasl 4:0, Stouk - Lester 0:1, Sanderlend - Totenhem 2:2, VBA - Everton 0:2, Liverpul - Aston Vila 0:1.

2024 © - Vesti online