Petak 12.09.2014.
18:50
alo.rs

Rambo Amadeus pronašao Ajfelov toranj usred Srbije

Ajfelov toranj u okolini Velike Plane
 

Rambo Amadeus je jedan od najoriginalnijih muzičara na našim prostorima, a njegov humor i sarkazam možemo da pronađemo, ne samo u njegovim pesmama, već i na društvenim mrežama.

Kako je on veoma aktivan na fejsbuku, fanovi su redovno obavešteni o njegovim nastupima, ali i o tome šta radi i gde je sve bio. Tako smo listajući njegove fotografije, naišli na veoma upečatljivu sliku koja dokazuje koliko su Srbi maštoviti i praktični. Naime, radi se o fotki na kojoj se vidi da u jednom seoskom dvorištu postoji replika Ajfelove kule, koji je utoliko bolji od onog u Parizu jer, pored ukrasne, ima i praktičnu svrhu.

- Darko Bjeković - Slikano je u okolini Velike Plane. Kako iskoristiti Ajfelov toranj za sušenje veša i saksije. Ispod tornja - šporet smederevac... - objašnjenje je koje je Rambo dao uz priloženu fotografiju koja ima oko 250 komentara i više od 700 lajkova. Ljudi su uglavnom zabezeknuti, iznenađeni, ali i oduševljeni idejom vlasnika ovog tornja, pa je moguće da ćemo ubuduće moći da vidimo još sličnih "praktičnih" kreacija po dvorištima širom Srbije.

2024 © - Vesti online