Petak 12.09.2014.
10:52
mondo.rs

Veleobrt: Rajevac opet na klupi Gane!

Ništa od klupe Srbije: Milovan Rajevac se vraća u Ganu 

Milovan Rajevac najavio je prethodnih dana da će se vratiti u Ganu, gde je sa uspehom obavljao funkciju selektora fudbalske reprezentacije te zemlje, ali kao savetnik u stručnom štabu.


Ipak, dogodio se preokret, pa će srpski stručnjak posle razgovora sa čelnicima Fudbalskog saveza ponovo voditi selekciju te zemlje.

Kako prenose tamošnji mediji dosadašnji selektor Kvasi Apija sporazumno je raskinuo ugovor sa Fudbalskim savezom Gane, pa je njegov posao ponuđen Rajevcu. Naime, on bi do kraja nedelje i zvanično trebalo da potpiše ugovor i bude promovisan u selektora Gane.

Rajevac je pre nekoliko dana potvrdio tamošnjim medijima da sa nestrpljenjem očekuje povratak u zemlju u kojoj je radio sa mnogo uspeha.

"Ne mogu da dočekam da se ponovo vratim svojoj porodici. Veoma sam uzbuđen što ću se vratiti u svoju drugu kuću. Uvek sam opušten u Gani i volim da boravim tamo", rekao je Rajevac.

Rajevac je u bogatoj karijeri radio kao trener u klubovima širom sveta, ali je najuspešniji bio kao selektor Gane.

Pod njegovim vođstvom selekcija "crnih zvezda" je na Mundijalu u Južnoj Africi 2010. godine stigla do četvrtfinala, a pre toga igrala je i finale Afričkog kupa nacija. Selektor Gane bio je od 2008. do septembra 2010. a nakon toga bio je trener Al Ahlija iz Saudijske Arabije, a kratko je predvodio i selekciju Katara.

2024 © - Vesti online