Sreda 10.09.2014.
21:17
Beta

Nikolić: Košarkaši, vi ste naš ponos!

Čestitka: Tomislav Nikolić, predsednik Srbije
 

Srbija je u Madridu pobedila Brazil sa 84:56 i tako se plasirala među četiri najbolje ekipe na šampionatu.

"Reprezetativci Srbije, svojim dosadašnjim igrama na Svetskom prvenstvu pokazujete kako se brane boje svoje zemlje. Iz utakmice u utakmicu ponosno gledamo vaš talenat, timsko jedinstvo, iskrenu posvećenost i viteštvo, ali i izuzetnu stratešku doktrinu i smelost vašeg trenera i stručnog tima", navodi se u čestitki.

Srbija će u polufinalu igrati s pobednikom duela Francuska-Španija. "Neka vas i ubuduće nosi i inspiriše ljubav i navijanje cele Srbije u igri u kojoj pokazujete najlepše osobine sporta i svoje zemlje. Ponosni smo na sve vas", ističe se u saopštenju iz Nikolićevog kabineta.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je košarkaškoj reprezentaciji Srbije pobedu nad Brazilom i plasman u polufinale Svetskog prvenstva u Španiji.

"Čestitam momcima na sjajnoj igri i plasmanu u polufinale. Ovakvom ubedljivom pobedom su pokazali da ništa nije nemoguće kada se ima dobar plan i vera u sebe. Cela Srbija je uz njih u želji da i u narednoj utakmici ponove ovaj uspeh. Sa Saletom Đorđevićem na čelu, srpska košarka polako, ali sigurno, ponovo ide ka mestu koje je zauzimala u prošlosti", navodi se u čestitki ministra Udovičić.

2024 © - Vesti online