Utorak 09.09.2014.
11:00
Vestionline

NFL: Staford i "Megatron" razbili Džajantse

Duel Lerija Donela (Njujork Džajants, levo) i Ise Abdula Gudisa (Detroit Lajons)
 

Sjajnom pas igrom, Detroit je pregazio Džajantse, koji i u ovom  šampionatu teško mogu da očekuju ulazak u plej-of. Briljirao je kvoterbek "lavova" Metju Staford, koji je sjajno nalazio fenomenalne vajld resivere Kevina Džonsona i Goldena Tejta. Upravo je Džonson, popularni "Megatron" postigao prva dva tačdauna u prvoj četvrtini i najavio trijumf domaćina.

Džajantsi su se vratili u igru, smanjili na 14:7, a onda je na scenu stupio Ilaj Mening. Na startu drugog poluvremena bacio je dve presečene lopte i dozvolio domaćinu da ostvari laku pobedu na startu sezone.

Rajan Metjus (San Dijego Čarčers, sa loptom) u duelu sa Tonijem Džefersonom (Arizona Kerdinals)
 

U drugom susretu u utorak ujutru, Arizona je slavila minimalnim rezultatom 18:17, tačdaunom Brauna dva i po minuta pre kraja meča.  U tvrdom susretu gde su, očekivano, odbrane bile najbolji deo tima, u finišu se bolje snašao domaćin. Posle vođstva Kerdinalsa 6:3 na poluvremenu, u nastavku se razigrao kvoterbek Čardžersa Rivers koji je omugućio svojim saigračima dva tačdauna za preokret u trećoj četvrtini. Ipak, Kerdinalsi odgovaraju serijom 12:0 u poslednjem periodu igre za tesan trijumf pred svojim navijačima u Feniksu.

Pročitajte još:

* NFL: Romo opet tragičar, Pejton pobedio "svoje" Koltse

* Šampion pregazio Pekerse

2024 © - Vesti online