Utorak 09.09.2014.
12:00
D. Đ. - Foto: D. Đorđević

Ratnik nastavlja borbu za spas nogu

Večera uz sveću: Dejan i Vesna Milošević
 

Reporteri "Vesti" posetili su ovog mladog čoveka i njegovu majku Vesnu u prigradskom naselju Čerenac u Vranju i uručili im stalnu mesečnu donaciju od 55 evra, koju im šalje humani anonimni darodavac iz Nemačke. u dinarskoj protivvrednosti koja će im puno značiti za nabavku neophodnih lekova.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete dobiti i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

- Dejan je pomalo klonuo duhom, nemaština nas ubija jer svaki dinar potrošimo na lekove. Sve se kupuje, strani su preparati i skupi. Šta da radim sa mojom platom u Jumku koju sam najzad dobila, a ona je nešto više od 100 evra? I to za rad kuvarice u dve smene. Hvala našem dobrotvoru, njegov novac nam stigne kao spas. Za mesec dana idemo na kontrolu u Beograd, pa da vidimo šta će biti sa Dejanovim nogama - uzdiše hrabra majka Vesna koja se potpuno posvetila sinu.


- Za hranu se snalazimo kako znamo i umemo, ali dolazi jesen, loše vreme, nemamo drva... Strašno!


Najteže je kad se smrkne, sedimo uveče u mraku, jedemo uz sveće jer u našoj zgradi nema ni struje niti vode. Niko nas ne gleda osim čitalaca "Vesti", oni nas održavaju u životu evo punu deceniju. Hvala im, Bog ih blagoslovio - poručuje Vesna Milošević.
 

Pismo iz Sidneja

Sudbina Dejana Miloševića za koga danas neće da znaju ni Srbija ni Republika Srpska, dotakla je i našu čitateljku Ljiljanu Joksić iz Sidneja koja je uputila 90 AUD za ovog napaćenog invalida, uz toplo pismo podrške i uz želju da se njegovo zdravstveno stanje ubrzo poboljša. Pismo je napisano na praznik Uspenja Presvete Bogorodice ili na Veliku Gospojinu.

2024 © - Vesti online